top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoradnacenter

Význam testů zdraví a mikrobiomu v období pandemie COVID-19

Z médií víme, že kromě věku se riziko těžšího průběhu COVID-19 infekce zvyšuje s obezitou, cukrovkou, srdečmími chorobami a další zátěží. Vaši zdravotní kondici a odolnost vůči chorobám a infekcím pomohou identifikovat právě naše testy zdraví.

DNA testy zdravotních rizik a mikrobiomu

Test AtlasDNA odhalí vaše zdravotní rizika a test Mikrobiomu podá informaci o aktuálním stavu mikrobiomu a tím i celkovém zdravotním stavu a imunitě vašeho organizmu. Výsledná zpráva detailně popisuje individuální rizika k více jak 320 onemocněním a je doplněna o nutriční doporučení, rozbor genetického původu a dalšími informacemi, které mají vztah nebo ovlivňují celkový zdravotní stav každého jedince.


Test se provádí na vzorcích slin. Odběr vzorku snadno provedete i doma plivnutím do zkumavky, kterou vám zašleme. Po dokončení analýzy DNA je kompletní zpráva připravena ke stažení v interaktivní podobě včetně odkazů na odborné publikace.


Test AtlasDNA a Mikrobiomu snadno získáte v DNA Diagnostickém Centru v Praze. Ambulantní odběr rezervujte na tel. č. 234 093 841.

bottom of page